SPONSORING - EKC damesvoetbalteam

EKC DAMES
Eenrum Kloosterburen Combinatie
Ga naar de inhoud

SPONSORING

CLUB INFO
Nieuwe Hoofdsponsor en Subsponsors voor EKC-vrouwen!!                                              
Met trots kunnen we bekend maken dat we voor de vrouwen van EKC een nieuwe hoofdsponsor en subsponsors hebben weten vast te leggen. Geweldig dat het vrouwenvoetbal in de ”Marne” op steun kan rekenen van het bedrijfsleven uit de regio.
 
Onze nieuwe hoofdsponsor is Restaurant Het Booze Wijf, deze is gelegen aan de waterzijde van het Lauwersmeer in Lauwersoog.
Ze serveren producten van verschillende seizoenen en maken gebruik van de mooiste eerlijke producten uit onze Waddenregio.
Het restaurant is nautisch en sfeervol ingericht en beschikt over een groot terras met uitzicht over de museumhaven en het Lauwersmeer. Restaurant Het Booze Wijf wil op deze manier het vrouwenvoetbal in de regio ondersteunen en naar een hoger plan tillen.
restaurant het booze wijf
 
Hoofdsponsor EKC
 
♥♥♥
Als subsponsor kunnen we Derks Installatietechniek presenteren uit Hornhuizen, deze is tevens onze nieuwe rugsponsor. Derks Installatietechniek is een totaal installateur, met technische vakmannen en perfecte service. Derks Installatietechniek is de juiste voor: duurzame energie, sanitair, elektra, zink, dakbedekking en zonnepanelen. De samenwerking met de verschillende bedrijven voor het vrouwenvoetbal in de regio de “Marne” geeft Derks energie.
Subsponsor EKC
 
♥♥♥
 
Joke de Boer Verzekeringen en Hypotheken uit Leens is ook één van onze nieuwe subsponsors. Joke de Boer Verzekeringen en Hypotheken is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau en servicegericht. Ze zijn al sponsor van onze presentatie jassen en draagt het vrouwenvoetbal in de regio de “Marne” een warm hart toe.
Subsponsor EKC
 
♥♥♥
 
Alle bovengenoemde bedrijven hebben zich voor minimaal 3 jaar verbonden aan de vrouwen van EKC en dat biedt ons de ruimte om met elkaar te bouwen aan een nog gezondere en sportieve toekomst van EKC.

 
We zijn blij met de ondersteuning van deze bedrijven. Namens het bestuur willen wij vanaf deze plaats onze sponsors  nogmaals hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van de uitvoering  van de projecten.
Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm.
Sportpark Kloosterburen
Westerklooster 1a
9977 RA Kloosterburen
T: 0595-481613
Kvk: 40025365
IBAN:  NL23RABO 0332 45 62
Sportpark Eenrum
J. J. Willingestraat 2
9967 PB Eenrum
kantine: 0595-491796
2014 - 2021 Created by BenesWebDesign
Terug naar de inhoud