EKC VR1-WINSUM VR2 - EKC damesvoetbalteam

EKC DAMES
Eenrum Kloosterburen Combinatie
Ga naar de inhoud
EKC moeizaam langs vv Winsum 2
Op Sportpark Eenrum troffen de voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 10 september voor hun tweede bekerwedstrijd eveneens derdeklasser vv Winsum 2 uit het gelijknamige dorp. Bij EKC ontbraken een aantal basisspeelsters maar daar tegenover stond de terugkeer van Judith Zuidersma. Ook waren Iris Knol van dames 2 en Anouk Faber en Amarens van der Pol van MO17 aan de selectie toegevoegd. Beide jongelingen van MO17 speelden een goede wedstrijd. EKC was wel de bovenliggende partij maar wist dit niet te benutten. Het kreeg wel de betere kansen maar het afwerken lukte niet zo. Wel was de thuisploeg meer voorin maar ook Winsum liet zich niet geheel onbetuigd. Gelukkig was daar keepster Irene Bos die haar ploeg dan voor verdere onheil behoedde. Voor EKC waren Noor Veldink, Sarah Rijzinga, Nicky Bos en Anouk Faber onfortuinlijk.
Zo stond het bij de rust dan ook nog 0-0.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste. EKC was de betere ploeg maar wist hier geen gebruik van te maken.
Winsum was wel wat minder maar deed ook wel zeker mee. Zo duurde de wedstrijd voort toen de 75e minuut aanbrak. Bij een aanval op het Winsumer-doel werd Sarah Rijzinga onderuit gehaald. De bal rolde echter door waarna Anouk Faber deze tegen de touwen wist te werken: 1-0. Hierna was Winsum even gevaarlijk maar door ingrijpen van eerst Amber Meijer en later Joni Lukkien had dit geen gevolgen. Zelf kreeg EKC ook nog enkele fraaie kansen om de score verder uit te bouwen maar slaagde daar niet meer in. Zo bleef het 1-0 en pakte EKC haar tweede bekerwinst. Komende zaterdag wacht in Uithuizermeeden het elftal van SV De Heracliden.
EKC – vv Winsum 1-0 (0-0). 75. Anouk Faber 1-0.
Scheidsrechter: T.E. de Haan (Eenrum)
 
EKC: Nicky Bos, Joni Lukkien, Sarah Rijzinga, Anouk Koster, Irene Bos, Iris Knol, Noor Veldink, Wendy Reitsma, Nicky Knol, Johanna van de Steeg, Judith Zuidersma, Amarens van der Pol, Anouk Faber, Amber Meijer.
Jitse Drent
Sportpark Kloosterburen
Westerklooster 1a
9977 RA Kloosterburen
T: 0595-481613
Kvk: 40025365
IBAN:  NL23RABO 0332 45 62
Sportpark Eenrum
J. J. Willingestraat 2
9967 PB Eenrum
kantine: 0595-491796
2014 - 2024 Created by BenesWebDesign
Terug naar de inhoud