Nieuwe leden - EKC damesvoetbalteam

EKC DAMES
Eenrum Kloosterburen Combinatie
Ga naar de inhoud

Nieuwe leden

FOTO'S > Oefenwedstrijden
EKC zoekt vrouwen en meiden met ambitie!!

Het zijn andere tijden en voetbal is nu echt een bijzaak, we hebben belangrijkere zaken aan ons hoofd en denken goed om elkaar. Onze vrijheid om te bewegen en te sporten is nu niet zo vanzelfsprekend, we koesteren de momenten die we hebben en denken vaak terug aan het voetbal van alweer een aantal weken geleden. We hadden het seizoen graag uitgespeeld, maar begrijpen de beslissing van de KNVB en richten ons op het komende seizoen.
 
 
De organisatie rondom de vrouwen en meiden van EKC zijn al druk bezig met het plannen van het komende seizoen. We zijn druk in gesprek met nieuwe sponsoren die zich aanbieden en speelsters die aangeven graag bij EKC te willen gaan voetballen.

We zijn trots dat onze trainers Olger Jonker en Jasper Dijkstra ook het komende seizoen aan ons verbonden blijven. Twee trainers die veel draagvlak hebben bij het team en zeer afwisselende trainingen verzorgen. Daarnaast is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en worden de wedstrijden goed geanalyseerd en nabesproken met de groep.
Ook is er alle ruimte voor een sfeervolle 3e helft en worden er buiten het voetbal om diverse activiteiten georganiseerd.

Sportpark Kloosterburen
Westerklooster 1a
9977 RA Kloosterburen
T: 0595-481613
Kvk: 40025365
IBAN:  NL23RABO 0332 45 62
Sportpark Eenrum
J. J. Willingestraat 2
9967 PB Eenrum
kantine: 0595-491796
2014 - 2020 Created by BenesWebDesign
Terug naar de inhoud