EKC DAMES
Eenrum Kloosterburen Combinatie
Ga naar de inhoud
EKC 2onderuit tegen Corenos
De wedstrijd tegen Corenos uit Roodeschool begon zaterdag 15 oktober op sportpark Eenrum goed voor EKC 2. Onder de goede leiding van scheidsrechter K. Nienhuis nam men al in de 3e  minuut middels Liza Huizingh een 1-0 voorsprong. Echter Corenos zette even aan en trok de stand in de 7e minuut alweer gelijk (1-1) om vervolgens een minuut later zelf met 1-2 de leiding te nemen. Hierna kwam EKC er niet meer aan te pas. De thuisploeg gaf teveel ruimte weg en wist het tij niet meer te keren. Wel waren er kansen voor Amber Meijer en Liene de Windt maar het was Corenos dat voor de rust middels treffers in de 26e en 28e minuut op 1-4 kwam. Hierna waren de betere kansen nog voor Corenos zonder dat hier iets uit kwam en zag EKC alleen Chantal Hofman vastlopen op keepster Carola Duinkerken.

Ook in de tweede helft voerde Corenos de boventoon. Het kwam nauwelijks in de problemen en wist de enkele pogingen van EKC middels Amber Meijer en Chantal Hofman dan ook eenvoudig onschadelijk te maken. Zelf sloeg het in de 62e en 70e minuut nog wel twee keer toe wat een 1-6 eindstand opleverde. Komende zaterdag wacht voor EKC 2 de tweede bekerronde tegen GSVV The Knickerbockers 6.

EKC 2 – Corenos 1-6 (1-4). 3. Liza Huizingh 1-0; 7. Corenos 1-1; 8. Corenos 1-2; 26. Corenos 1-3; 28. Corenos 1-4; 62. Corenos 1-5; 70. Corenos 1-6.
Scheidsrechter: K. Nienhuis (Eenrum)
EKC 2: Floor Knook, Inge Mulder, Marlies Tammens, Mila Bolt, Ann Hazenberg, Birgit Bruinink, Sanne Werkman, Chantal Hofman, Liene de Windt, Kim van der Meer, Sophie van Tilburg, Sophie de Valk, Charlotte van Dort, Lia Huizingh.